Cabernet Sauvignon
Zobrazených 55–58 z 58 výsledkovZoradené podľa ceny: od najnižšej po najvyššiu
-

Domaine Bessa Valley Grande Cuvée 2019
€36,30Pridať do košíkaIde o výnimočné víno, ktoré je kombináciou Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah a Petit Verdot. Vyrába sa len vo vynikajúcich ročníkoch a vyznačuje sa vyváženosťou a jemnosťou. Farba je živá, intenzívna granátová s krásnymi odleskami. Vo vôni dominuje čierne a červené ovocie, orechy s nádychom čokolády a vanilky, telo je mohutné, šťavnaté a korenisté, dokonale vyvážené so zamatovými trieslovinami vďaka vynikajúcej práci s dubovým sudom. Dochuť je dlhá a nezabudnuteľná.
-

Terra Tangra Roto 2015
€36,90Pridať do košíkaTerra Tangra Roto je exkluzívne bulharské cuvée spájajúce odrody Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Syrah a Mavrud.
Víno zrelo 16–20 mesiacov vo francúzskych ROTO sudoch, ktoré sa počas vinifikácie ručne otáčajú.
Výsledkom je komplexné, plné a harmonické víno s dlhou dochuťou.Ideálne k hovädziemu mäsu, divine a syrom.
-

Domaine Bessa Valley Enira Reserva Magnum 2016
€39,90Pridať do košíkaEnira Reserva Magnum (1,5 l) – majestátne cuvée z najlepších sudov odrôd Merlot, Syrah, Petit Verdot a Cabernet Sauvignon.
Vyznačuje sa hlbokou granátovou farbou, intenzívnou vôňou lesných plodov, sliviek, višní, čokolády a vanilky. V chuti je bohaté, zamatové, harmonické a dlhé.Zrelo 18 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch (50 % nové drevo), následne bolo plnené do veľkoformátovej fľaše Magnum.
Balené v originálnej drevenej kazete.Ideálne na špeciálne príležitosti, reprezentačné darčeky aj dlhodobú archiváciu.
Teplota podávania: 16–18 °C
-

Dragomir Estate Pitos Reserve 2013
€52,70Pridať do košíkaDragomir Estate Pitos Reserve je výnimočné bulharské víno, ktoré spája tri ušľachtilé odrody: Rubin, Cabernet Sauvignon a Merlot.
Víno zreje 24 mesiacov vo francúzskych dubových sudoch, z toho 60 % v nových,
a následne ďalších 24 mesiacov v fľaši, čo mu dodáva noblesu a obdivuhodnú komplexnosť.Má hustú cihlovú farbu s granátovým odtieňom, bohatú vôňu lanýžov, čiernych olív, kože a bobuľového ovocia v brandy.
Chuť je extraktívna, s jemnými zrnitými tanínmi, silnou štruktúrou a dlhým aristokratickým záverom.Podávajte pri 20–22 °C.
Párovanie s jedlom:
Toto víno vynikne v kombinácii s červeným mäsom, vyzretými syrmi a zverinou, čo zvýrazní jeho komplexnosť a bohatý chuťový profil.


